Følskue

DSP afholder hver sommer følskuer rundt om i landet. Det er altid en sjov og spændende dag hvor de stolte avlere viser deres nyeste skud på stammen frem til publikum og hinanden. Det er også ved denne lejlighed at vi får en lille forsmag på næste års hoppekåring i og med, at der som regel ogsåfremstilles 2 års hopper ved følskuerne.

​Følskuerne 2019 foregår flg. steder:

09.August på Finstrupgaard, Dallvej 5, Svenstrup J

10.August på Stald Toftegaarden , Tysingevej 28, 4360 Kr Eskilstrup

11.August på Egum Ridecenter, Gl.Egumvej 140,7000 Fredericia

Der vil være besigtiger tilstede på Finstrupgaard og i Egum, hvor man kan få sit føl besigtiget og chippet.

​Propositioner for følskuerne 

Der tilmeldes via linket HER

Fremvisningsprocedure for føl og 2-års hopper

Alle føl og 2-års hopper skal vises ude på fast bund i skridt, inden de går ind i hallen. Man skridter med frem mod dommerne, med line på føllet, går forbi dommerne, og næste føl holder sig parat og kommer frem, sådan at der er ca 15 meter imellem hver føl.
​Når alle føllene  har været forbi dommerne i skridt, står de frem og venter på, at det bliver deres tur til at komme i hallen i det hold, som de tilhører og blive vist løse.
Derefter kommer hoppe og føl ind i hallen, en ad gangen, og stiller op foran dommerne. Når dommerne giver besked, så skridter man med hoppe og føl ud på halv bane, dernæst så slippes føllet, og man traver en omgang med hoppen, dernæst slippes hoppen også løs. Hoppe og føl fanges igen, når dommerne giver besked.
Når alle føl i klassen er vist løse, så kommer hele klassen ind i katalogrækkefølge og går på ring, hvor de her vil blive oprangeret, samt der gives en kort karakteristik af hvert enkelt føl. Samme procedure for de 2-årige hopper.

Al henvendelse ang. følskuerne rettes til:
Conni Lynge , tlf.22592254 eller csl@sportspony.dk​ eft. kl. 15.00

KØB af DSP tøj til skuerne se mere her.


​Dansk Sports Ponyavl

Melhøjvej 11
9670 Løgstør

CVR: 33670001
sportspony.dk

Kontaktoplysninger:

Tlf.: 28109150
E-mail: info@sportspony.dk