​                Sponsor i Dansk Sports Pony Avl

                                                                                      

DSP's retningslinjer ifm. sponsoraftaler for ærespræmier, klassesponsorater og evt. mulige hovedsponsorer er godkendt ved bestyrelsesmøde den 14. april 2019.

Af nedenstående kan i se, hvad vi kan tilbyde alle de forskellige sponsorer ud fra, hvad de har mulighed for at byde ind med af gaver eller økonomisk støtte.

DSP's retningslinjer ifbm. sponsoraftaler for ærespræmier, klassesponsorater og evt. mulige hovedsponsorer er:

For modtagelse af ærespræmiegivere til en værdi i mellem 100 kr. til 400 kr., kan vi tilbyde følgende:
1. Firmanavn vil blive nævnt på FACEBOOK i forbindelse med arrangementet.
2. Firmanavn vil bliver speaket på stævnedagen.
3. Firmanavn/logo eller lille annonce svarende til ¼ op til ½ side i kataloget.
4. Mulighed for at vi kan lægge brochure eller flyers på stævnepladsen i cafeteria mod fremsendelse el. modtagelse af disse.

For modtagelse af ærespræmiegivere til en værdi i mellem 500 kr. til 1.500 kr., kan vi tilbyde følgende:
1. Firmanavn vil blive nævnt på FACEBOOK i forbindelse med arrangementet.
2. Firmanavn vil bliver speaket på stævnedagen.
3. Firmanavn/logo eller lille annonce svarende til 1/2 op til 1/1 side i kataloget.
4. Mulighed for at vi kan lægge brochure eller flyers på stævnepladsen i cafeteria mod fremsendelse el. modtagelse af disse.
5. Ved sponsorering af ærespræmier til en værdi af 1.000 kr. gives der yderligere mulighed for opsætning af banner på stævnepladsen.
6. Ved sponsorering af ærespræmier til en værdi af 1.500 kr. gives der yderligere mulighed for at komme med en stand/bil/få et bord i cafeteriet på stævnepladsen.

For modtagelse af ærespræmiegivere til en værdi i over 2.000 kr., kan vi tilbyde følgende:
1. Firmanavn vil blive nævnt på FACEBOOK i forbindelse med arrangementet.
2. Firmanavn vil bliver speaket på stævnedagen.
3. Firmanavn/logo eller lille annonce svarende til en hel side i kataloget.
4. Mulighed for at vi kan lægge brochure eller flyers på stævnepladsen i cafeteria mod fremsendelse el. modtagelse af disse.
5. Mulighed for opsætning af banner på stævnepladsen.
6. Mulighed for at komme med en stand/bil/få et bord i cafeteriet på stævnepladsen.
7. LINK på vores hjemmeside til sponsorens hjemmeside i 6 mdr. (Her kan man tilbyde et år, hvis der gives for mere end 2.000 kr., som f.eks. præmier for i alt ca. 3.000 kr.)

For KLASSESPONSORAT TIL CHAMPIONATET som koster 2.500,00 kr., kan vi tilbyde følgende:
1. Sponsorens navn kommer på klassen på DRF GO, så de kan ses ved tilmelding.
2. Sponsorens navn kommer på klassen på DRF LIVE, så det kan ses på resultatlisten
3. Sponsoren vil få mulighed for at få et direkte LINK til deres hjemmeside i perioden 1. september til og med 31. december (i alt 4 mdr.)
4. Sponsoren vil få speaket reklame ved alle kvalifikationsstævnerne.
5. Sponsoren vil få speaket reklame ved finalestævnet.
6. Sponsoren vil få sit navn på æresdæknet til finalestævnet samt de vil få mulighed for at overrække æresdækkenet til vinderen af sponsorens klasse ved finalestævnet, hvis dette ønskes.

Som noget nyt er det muligt at dele en championats klasse mellem 2 interesserede sponsorer, beløbet herefter vil således være 1.500,00 kr. pr. sponsor. Begge sponsorer vil få deres navn på æresdæknet. En deling af en klasse kan kun ske, hvis begge sponsorer er interesserede i det, så det er en ny mulighed vi har åbnet op for, da vi gerne vil imødekomme et ønske om at kunne dele en klasse.

Der fordeles klasser efter først til mølle princippet, vi vil sikre at alle klasser får lige meget PR under championatet, og sponsoren må også gerne selv gøre reklame for sit klassesponsorat.

Men man må gerne få hestebolcher eller en pose mash eller et underlag af andet mærke fra f.eks. den lokale ride udstyrsforretning, foderstofforretning m.v., da der således er disse, som vil få reklamen og ikke brandet på hestebolcher). takt oplysninger.

Når DSP har modtaget betaling på vores konto, så vil alle ovenstående punkter vedr. klassesponsorat til championatet træde i kraft.

HOVEDSPONSORATER:
ALLE mulige hovedsponsorater SKAL aftales nærmere med vores formand (John), og derfra aftales retningslinjer ud fra denne dialog.

Vi har i skrivende stund 3 hovedsponsorer, som alle bidrager med utroligt mange ærespræmier og klassesponsorater til en værdi som overstiger de øvrige mulige sponsorater vi har nævnt tidligere.

Vi har pt. Nathalie Horse Care, AGRIA dyreforsikring og AVEVE, så vi kan ikke søger andre forsikringsfirmaer, eller andre foder brands end AVEVE.

Men man må gerne få hestebolcher eller en pose mash eller et underlag af andet mærke fra f.eks. den lokale ride udstyrsforretning, foderstofforretning m.v., da det således er disse foretninger, som vil få reklamen og ikke selve brandet på hestebolcherne).


​På vegne af bestyrelsen
​Tanya Willemoes Sørensen

​                                                              

Vores sponsorer​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Dansk Sports Ponyavl

Melhøjvej 11, 9670 Løgstør​

CVR: 33670001

Kontaktoplysninger

Telefon: 22592254

E-mail: info@sportspony.dk

Klubmodul